Navigation


RSS : Articles / Comments


Με 30000 ευρώ από τα ταμεία της ΓΣΕΕ πληρώθηκε η εγγύηση του προέδρου της Πακιστανικής κοινότητας.

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2010 - 11:22 Κανένα σχόλιο

O πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας στην Ελλάδα Javed Αslam συνελήφθη το Νοέμβριο του 2006 για διακίνηση λαθρομεταναστών κατόπιν διεθνούς εντάλματος σύλληψης από την Interpol.

“Φιλοξενήθηκε” για λίγο στις φυλακές Κορυδαλλού με χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων και αποφυλακίσθηκε λίγο μετά αφού η ….ΓΣΕΕ κατέβαλε το χρηματικό ποσό της εγγύησης (30.000€), λόγω της αδυναμίας να καταβληθεί από τον ίδιο ή την Πακιστανική Κοινότητα.

Συνελήφθη ξανά το περασμένο Οκτώβριο
Μια ερώτηση τα ταμεία είναι άδεια..Τα δικά σας κύριοι της ΓΣΕΕ???
Ileos Zavarakatranemia

ΠΗΓΗ: ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ


Σχόλιο: ΕΥΓΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΙ, ΜΟΛΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟ ΚΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΑΓΑΛΙΑΖΕΙ Η ΜΑΥΡΗ ΨΥΧΗ ΣΑΣ...
ΑΠΛΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΘΛΙΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ Η ΜΟΝΗ ΠΕΡΑΒΑΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΗΔΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΥΣ;;;
ΓΙΑΤΙ;;;

Εθνικό προσκλητήριο Μνήμης και Αντίστασης, Σάββατο 30 Ιανουαρίου – Πλατεία Ιμίων, Οδός Ρηγίλλης.

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2010 - 11:16 Κανένα σχόλιο

ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΩΝ!

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ σας καλεί να τιμήσουμε τους μεγάλους Νεκρούς της νεώτερης Ελλάδας. Τους Έλληνες Ήρωες, που με την θυσία τους στα Ίμια τον Ιανουάριο του 1996, υπερέβησαν εαυτούς διασώζοντας την Εθνική μας αξιοπρέπεια. Την ίδια αξιοπρέπεια, την οποία οι μειοδότες πολιτικοί προσπαθούν να τσακίσουν, ξεπουλώντας τα Εθνικά συμφέροντα, αλλά και με ένα νομοσχέδιο που δίνει την Ελληνική Ιθαγένεια σε εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπούς!

Για να δείξουμε, πως υπάρχουν ακόμα εκείνοι που όπως και τη θλιβερή ημέρα του 1996, αντιστέκονται ακόμα στο ξεπούλημα της Πατρίδος. Αντιστεκόμενοι, στο «μέλλον» που επιφυλάσσουν στον Ελληνικό λαό, ενώπιον της ολοκληρωμένης υποβάθμισης του κοινωνικού μας βίου. Εκείνου του αυτοκτονικού «μέλλοντος», που μας σκιάζει απλώνοντας την αύρα του από τα σύνορα, στις γειτονιές, τις οικίες και την ψυχή του Έλληνα.

Για να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας στον συμβιβασμό και την πολιτική νωθρότητα. Διότι εκείνοι που την ύστατη στιγμή έπεσαν υπέρ Πατρίδος ήταν αδιαπραγμάτευτα συνεπείς με την Ιστορία και τις αξίες της πραγματικής

98 λαθρομετανάστες συνελλήφθησαν στη Λέσβο σήμερα!

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2010 - 23:11 Κανένα σχόλιο

"Απόβαση" 98 λαθρομεταναστών που εισήλθαν στη χώρα μας την 13-1-2010 από το βόρειο τμήμα της Λέσβου από τα παράλια της Τουρκίας στερούμενοι ταξιδιωτικά έγγραφα. Σπάνια όμως ακούγονται από τα ΜΜΕ τα πραγματικα νούμερα που είναι συνήθως εκατοντάδες καθημερινα(!), κυρίως στο βορειοανατολικό Αιγαίο και γίνεται "ντόρος" οταν ο αριθμός αυτός είναι πολύ μικρος. Ελπίζω να δημοσιεύσετε την άποψη μου.
Αναγνώστης

ΠΗΓΗ: totefteri

Η κυρά των Μαρασίων, 105 ετών, φυλάει ακόμη "Θερμοπύλες".

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2010 - 23:37 Κανένα σχόλιο

Λίγα μέτρα χωρίζουν το φτωχόσπιτο από τα συρματοπλέγματα των συνόρων. Από την πολυθρόνα της η υπερήλικη γυναίκα κοιτάζει με ανυπομονησία προς το παράθυρο. Το σώμα της είναι105 χρόνων, στη δύση της ζωής, αλλά το βλέμμα της βγάζει σπίθες.
Σαν 20χρονο κορίτσι. Είναι πρωί και περιμένει τα "παιδιά" της, τους φαντάρους, που "φυλάνε Θερμοπύλες", να έρθουν να τη βοηθήσουν για να υψώσει την ελληνική σημαία στο φυλάκιο των Μαρασίων. Στο Δήμο Τριγώνου, στον βόρειο Έβρο. Είναι το καθήκον της, η δουλειά της. Αυτό που κάνει εδώ και 50 χρόνια. Της αρέσει να τη βλέπουν οι Τούρκοι στρατιώτες της άλλης πλευράς. "Για να φαίνεται η σημαία απέναντι, εκεί όπου γεννήθηκα", λέει η ίδια.
Συμβολίζει τη Μάνα. Όσοι έκαναν τη στρατιωτική θητεία τους στον Έβρο, οι
σημερινοί σαραντάρηδες και πενηντάρηδες, τη θυμούνται με λατρεία και ευγνωμοσύνη.
Στο σπίτι της έβρισκαν καταφύγιο. Τους μαγείρευε, τους έπλενε, τους συμβούλευε. Έβλεπε τα φανταράκια σαν δικά της παιδιά.

Αφού τους θέλεις τόσο... ΠΑΡΤΟΥΣ !!!

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2010 - 11:48 Κανένα σχόλιο

"Κύριε" Jefry, αν μου επιτρέπετε θα ήθελα να σας απασχολήσω για ένα λεπτό, έτσι κι αλλιώς ένα λεπτό δημοσιότητας σε όλους μας ανήκει!
Το PASOK κάποτε υπήρξε το κόμμα σύμβολο του αγώνος για την εθνική ανεξαρτησία και την λαϊκή κυριαρχία. Φαίνεται ότι οι καιροί αλλάζουν μαζί με τα πρόσωπα.
Συνήθως τα παιδιά με τον βίο τους τιμούν την μνήμη του πατέρα τους! Εκτός κι αν αναγνωρίζουν μόνο την μητέρα τους ως φυλετικό πρόγονο και αισθάνονται την ανάγκη συνεχώς να το εξωτερικεύουν!
Οι ΛΑΘΡΟ αλβανο-πακιστανο-αφγανο-ιρακινο ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ που εσείς κι ο προκάτοχός σας προσκαλείτε για να τους δείξετε την Ξένια φιλοξενία που μάθατε τυχαία μέσω κάποιας φυλλάδας, σας ζητούμε να τους πάρετε υπό την κηδεμονία σας, μαζί με τα λαμογιοεβραϊκά υπόλοιπα κοπρόσκυλα και να σας αγοράσουμε, ως ένδειξη μνήμης, μια παροπλισμένη πλατφόρμα άντλησης πετρελαίου κάπου στον Ειρηνικό για να εγκατασταθείτε μόνιμα, να φτιάξτε την δική σας γη της Επαγγελίας, που τόσο επιθυμείτε...
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΔΩ.
ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΠΑΤΑΤΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΙΕΡΑ ΧΩΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ.
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ !!!

Ελληνική Αντίσταση

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2010 - 07:12 Κανένα σχόλιο

H Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας απαντα στα ερωτήματα της εφημερίδας «Ελεύθερος Κόσμος»

Ερ.Ως Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας, ήσαστε από τους πρώτους που κινήθηκαν προς την κατεύθυνση συλλογής υπογραφών, για την διενέργεια δημοψηφίσματος. Πιστεύετε ότι αυτή η προσπάθεια μπορεί να πετύχει;

Πράγματι, η Επιτροπή μας, ήταν η πρώτη οργανωμένη ομάδα, που ξεκίνησε πριν 11 ημέρες, τη συλλογή υπογραφών, από τους Έλληνες πολίτες ,κατά του αντισυνταγματικού νομοσχεδίου που παρουσίασε η κυβέρνηση, με ένα πολύ συγκεκριμένο πολιτικό σκεπτικό. Είπαμε: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. Είπαμε: Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ

Επιστολή Ελληνίδας κατοίκου Γερμανίας, ΝΟΜΙΜΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΑΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΓΕΝΙΑΣ, προς την Κυβέρνηση.

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2010 - 01:46 Κανένα σχόλιο

"Αξιότιμοι κυρίες και κύριοι,

Τον τελευταίο καιρό γίνεται μεγάλο θέμα και συζητήσεις καθώς και συλλογή υπογράφων για δημοψήφισμα ως προς το θέμα της παροχής ιθαγενείας στους μετανάστες.

Παρακαλώ να μου εξηγήσετε, γιατί η Ελλάδα είναι η μονή χωρά που παρέχει ιθαγένεια σε μετανάστες, πού βασιστήκατε και βγάλατε αυτήν την απόφαση.

Ζω και εργάζομαι στην Γερμάνια, είμαι Ελληνίδα δεύτερης γενιάς και κατά συνέπεια ο γιος μου ομογενής τρίτης γενιάς. Μέχρι σήμερα το γερμανικό κράτος, μας παρέχει την δυνατότητα να λάβουμε την ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ, αλλά επ' ουδενί λόγο την γερμανική ιθαγένεια. Και από ότι γνωρίζω κανένα κράτος της ευρωπαϊκής ένωσης δεν παρέχει ιθαγένεια σε μετανάστη, ακόμα και αν είναι πέμπτης η έκτης γενιάς.

Το δεύτερο και βασικό που με κάνει να απορώ, είναι το εξής γεγονός: