Navigation


RSS : Articles / Comments


Με 30000 ευρώ από τα ταμεία της ΓΣΕΕ πληρώθηκε η εγγύηση του προέδρου της Πακιστανικής κοινότητας.

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010 - 11:22 Κανένα σχόλιο

O πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας στην Ελλάδα Javed Αslam συνελήφθη το Νοέμβριο του 2006 για διακίνηση λαθρομεταναστών κατόπιν διεθνούς εντάλματος σύλληψης από την Interpol.

“Φιλοξενήθηκε” για λίγο στις φυλακές Κορυδαλλού με χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων και αποφυλακίσθηκε λίγο μετά αφού η ….ΓΣΕΕ κατέβαλε το χρηματικό ποσό της εγγύησης (30.000€), λόγω της αδυναμίας να καταβληθεί από τον ίδιο ή την Πακιστανική Κοινότητα.

Συνελήφθη ξανά το περασμένο Οκτώβριο
Μια ερώτηση τα ταμεία είναι άδεια..Τα δικά σας κύριοι της ΓΣΕΕ???
Ileos Zavarakatranemia

ΠΗΓΗ: ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ


Σχόλιο: ΕΥΓΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΙ, ΜΟΛΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟ ΚΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΑΓΑΛΙΑΖΕΙ Η ΜΑΥΡΗ ΨΥΧΗ ΣΑΣ...
ΑΠΛΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΘΛΙΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ Η ΜΟΝΗ ΠΕΡΑΒΑΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΗΔΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΥΣ;;;
ΓΙΑΤΙ;;;

Εθνικό προσκλητήριο Μνήμης και Αντίστασης, Σάββατο 30 Ιανουαρίου – Πλατεία Ιμίων, Οδός Ρηγίλλης.

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010 - 11:16 Κανένα σχόλιο

ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΩΝ!

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ σας καλεί να τιμήσουμε τους μεγάλους Νεκρούς της νεώτερης Ελλάδας. Τους Έλληνες Ήρωες, που με την θυσία τους στα Ίμια τον Ιανουάριο του 1996, υπερέβησαν εαυτούς διασώζοντας την Εθνική μας αξιοπρέπεια. Την ίδια αξιοπρέπεια, την οποία οι μειοδότες πολιτικοί προσπαθούν να τσακίσουν, ξεπουλώντας τα Εθνικά συμφέροντα, αλλά και με ένα νομοσχέδιο που δίνει την Ελληνική Ιθαγένεια σε εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπούς!

Για να δείξουμε, πως υπάρχουν ακόμα εκείνοι που όπως και τη θλιβερή ημέρα του 1996, αντιστέκονται ακόμα στο ξεπούλημα της Πατρίδος. Αντιστεκόμενοι, στο «μέλλον» που επιφυλάσσουν στον Ελληνικό λαό, ενώπιον της ολοκληρωμένης υποβάθμισης του κοινωνικού μας βίου. Εκείνου του αυτοκτονικού «μέλλοντος», που μας σκιάζει απλώνοντας την αύρα του από τα σύνορα, στις γειτονιές, τις οικίες και την ψυχή του Έλληνα.

Για να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας στον συμβιβασμό και την πολιτική νωθρότητα. Διότι εκείνοι που την ύστατη στιγμή έπεσαν υπέρ Πατρίδος ήταν αδιαπραγμάτευτα συνεπείς με την Ιστορία και τις αξίες της πραγματικής

98 λαθρομετανάστες συνελλήφθησαν στη Λέσβο σήμερα!

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010 - 23:11 Κανένα σχόλιο

"Απόβαση" 98 λαθρομεταναστών που εισήλθαν στη χώρα μας την 13-1-2010 από το βόρειο τμήμα της Λέσβου από τα παράλια της Τουρκίας στερούμενοι ταξιδιωτικά έγγραφα. Σπάνια όμως ακούγονται από τα ΜΜΕ τα πραγματικα νούμερα που είναι συνήθως εκατοντάδες καθημερινα(!), κυρίως στο βορειοανατολικό Αιγαίο και γίνεται "ντόρος" οταν ο αριθμός αυτός είναι πολύ μικρος. Ελπίζω να δημοσιεύσετε την άποψη μου.
Αναγνώστης

ΠΗΓΗ: totefteri

Η κυρά των Μαρασίων, 105 ετών, φυλάει ακόμη "Θερμοπύλες".

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010 - 23:37 Κανένα σχόλιο

Λίγα μέτρα χωρίζουν το φτωχόσπιτο από τα συρματοπλέγματα των συνόρων. Από την πολυθρόνα της η υπερήλικη γυναίκα κοιτάζει με ανυπομονησία προς το παράθυρο. Το σώμα της είναι105 χρόνων, στη δύση της ζωής, αλλά το βλέμμα της βγάζει σπίθες.
Σαν 20χρονο κορίτσι. Είναι πρωί και περιμένει τα "παιδιά" της, τους φαντάρους, που "φυλάνε Θερμοπύλες", να έρθουν να τη βοηθήσουν για να υψώσει την ελληνική σημαία στο φυλάκιο των Μαρασίων. Στο Δήμο Τριγώνου, στον βόρειο Έβρο. Είναι το καθήκον της, η δουλειά της. Αυτό που κάνει εδώ και 50 χρόνια. Της αρέσει να τη βλέπουν οι Τούρκοι στρατιώτες της άλλης πλευράς. "Για να φαίνεται η σημαία απέναντι, εκεί όπου γεννήθηκα", λέει η ίδια.
Συμβολίζει τη Μάνα. Όσοι έκαναν τη στρατιωτική θητεία τους στον Έβρο, οι
σημερινοί σαραντάρηδες και πενηντάρηδες, τη θυμούνται με λατρεία και ευγνωμοσύνη.
Στο σπίτι της έβρισκαν καταφύγιο. Τους μαγείρευε, τους έπλενε, τους συμβούλευε. Έβλεπε τα φανταράκια σαν δικά της παιδιά.

Αφού τους θέλεις τόσο... ΠΑΡΤΟΥΣ !!!

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010 - 11:48 Κανένα σχόλιο

"Κύριε" Jefry, αν μου επιτρέπετε θα ήθελα να σας απασχολήσω για ένα λεπτό, έτσι κι αλλιώς ένα λεπτό δημοσιότητας σε όλους μας ανήκει!
Το PASOK κάποτε υπήρξε το κόμμα σύμβολο του αγώνος για την εθνική ανεξαρτησία και την λαϊκή κυριαρχία. Φαίνεται ότι οι καιροί αλλάζουν μαζί με τα πρόσωπα.
Συνήθως τα παιδιά με τον βίο τους τιμούν την μνήμη του πατέρα τους! Εκτός κι αν αναγνωρίζουν μόνο την μητέρα τους ως φυλετικό πρόγονο και αισθάνονται την ανάγκη συνεχώς να το εξωτερικεύουν!
Οι ΛΑΘΡΟ αλβανο-πακιστανο-αφγανο-ιρακινο ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ που εσείς κι ο προκάτοχός σας προσκαλείτε για να τους δείξετε την Ξένια φιλοξενία που μάθατε τυχαία μέσω κάποιας φυλλάδας, σας ζητούμε να τους πάρετε υπό την κηδεμονία σας, μαζί με τα λαμογιοεβραϊκά υπόλοιπα κοπρόσκυλα και να σας αγοράσουμε, ως ένδειξη μνήμης, μια παροπλισμένη πλατφόρμα άντλησης πετρελαίου κάπου στον Ειρηνικό για να εγκατασταθείτε μόνιμα, να φτιάξτε την δική σας γη της Επαγγελίας, που τόσο επιθυμείτε...
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΔΩ.
ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΠΑΤΑΤΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΙΕΡΑ ΧΩΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ.
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ !!!

Ελληνική Αντίσταση

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010 - 07:12 Κανένα σχόλιο

H Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας απαντα στα ερωτήματα της εφημερίδας «Ελεύθερος Κόσμος»

Ερ.Ως Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας, ήσαστε από τους πρώτους που κινήθηκαν προς την κατεύθυνση συλλογής υπογραφών, για την διενέργεια δημοψηφίσματος. Πιστεύετε ότι αυτή η προσπάθεια μπορεί να πετύχει;

Πράγματι, η Επιτροπή μας, ήταν η πρώτη οργανωμένη ομάδα, που ξεκίνησε πριν 11 ημέρες, τη συλλογή υπογραφών, από τους Έλληνες πολίτες ,κατά του αντισυνταγματικού νομοσχεδίου που παρουσίασε η κυβέρνηση, με ένα πολύ συγκεκριμένο πολιτικό σκεπτικό. Είπαμε: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. Είπαμε: Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ

Επιστολή Ελληνίδας κατοίκου Γερμανίας, ΝΟΜΙΜΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΑΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΓΕΝΙΑΣ, προς την Κυβέρνηση.

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010 - 01:46 Κανένα σχόλιο

"Αξιότιμοι κυρίες και κύριοι,

Τον τελευταίο καιρό γίνεται μεγάλο θέμα και συζητήσεις καθώς και συλλογή υπογράφων για δημοψήφισμα ως προς το θέμα της παροχής ιθαγενείας στους μετανάστες.

Παρακαλώ να μου εξηγήσετε, γιατί η Ελλάδα είναι η μονή χωρά που παρέχει ιθαγένεια σε μετανάστες, πού βασιστήκατε και βγάλατε αυτήν την απόφαση.

Ζω και εργάζομαι στην Γερμάνια, είμαι Ελληνίδα δεύτερης γενιάς και κατά συνέπεια ο γιος μου ομογενής τρίτης γενιάς. Μέχρι σήμερα το γερμανικό κράτος, μας παρέχει την δυνατότητα να λάβουμε την ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ, αλλά επ' ουδενί λόγο την γερμανική ιθαγένεια. Και από ότι γνωρίζω κανένα κράτος της ευρωπαϊκής ένωσης δεν παρέχει ιθαγένεια σε μετανάστη, ακόμα και αν είναι πέμπτης η έκτης γενιάς.

Το δεύτερο και βασικό που με κάνει να απορώ, είναι το εξής γεγονός:

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΠΡΙΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ.

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010 - 13:31 Κανένα σχόλιο

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΥΡΙΟ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΟ ΜΕ ΒΙΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟ.

Αυτά που συμβαίνουν σήμερα στην Ελλάδα, είναι απίστευτα… είναι πρωτοφανή… συνιστούν έγκλημα κατά του ελληνικού λαού στο σύνολό του. Συνιστούν εσχάτη προδοσία σε βάρος της πατρίδας μας.

γράφει ο reporto

Είναι αδιανόητο να βγαίνει έλληνας πολίτης να πει τη γνώμη του για όσα συμβαίνουν στο σπίτι του, στη γειτονιά του, στην πατρίδα του, και να φοβάται μην αναγνωριστεί η φωνή του από τον κατοχικό στρατό της μαφίας που κατέκλυσε τη γη μας με την ανοχή των πολιτικών.

Ομόνοια και σύμπνοια, όλοι οι Έλληνες μαζί.

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010 - 00:11 Κανένα σχόλιο

Τις τελευταίες μέρες ζούμε μια γενικευμένη δραστηριοποίηση ανθρώπων που, μέχρι πρότινος κάποιο απενεργοποιημένο ένστικτο, τους ωθεί σε ανάληψη περισσότερο δραστικών μέτρων έναντι στην εκφυλιστική λαίλαπα που μας επιβάλλεται.
Παρ’ όλα αυτά και μέσα σε κλίμα θυμού, αγανάκτησης και ενθουσιασμού παρατηρούνται κάπου-κάπου μικρές εκτροπές, που ενώ επιφανειακά δείχνουν αθώες υποκρύπτουν σοβαρότερους κινδύνους.
Ακούγονται και γράφονται διάφορα και αρκετοί τοποθετούνται θετικά ενώ κάποιοι άλλοι διαφοροποιούνται ελαφρώς, όμως παραδέχονται αμφότεροι ότι ο αγώνας είναι κοινός και ο στόχος ένας.
Μήπως θα πρέπει να τους θυμίσει κάποιος και να τους πει;

«Μην λοξοδρομείτε κι εσείς τόσο όσο βολεύει αυτούς που δημιούργησαν το κακό. Μην αναλώνεστε σε τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις, που μόνο καταστροφικές μπορούν να γίνουν.
Αν πραγματικά νοιάζεστε όλοι σας για την ιστορική συνέχιση αυτού εδώ του τόπου, αφήστε επιτέλους έστω και πρόσκαιρα στην άκρη χρωματικές ταμπέλες και μην κατρακυλάτε σε επικίνδυνα σοκάκια που οι εφιάλτες μας ωθούν.
Ομόνοια και σύμπνοια, όλοι οι Έλληνες μαζί, να παραδώσουμε τουλάχιστον ότι μας εμπιστεύτηκαν οι πρόγονοί μας. Ζούμε καταχρηστικά εις βάρος των μελλοντικών γενεών. Δεν υπάρχει πολυτέλεια χρόνου. Έχουμε να δώσουμε λόγο για τις πράξεις και τις παραλήψεις μας στα παιδιά μας, μην το ξεχνάτε αυτό!»
ΕΛΛΑΣ ΑΘΑΝΑΤΗ

Ελληνική Αντίσταση

Μπούμερανγκ για την κυβέρνηση η «δημόσια διαβούλευση»

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010 - 11:00 Κανένα σχόλιο

Τεράστιο το ποσοστό των αντιδράσεων...!
Η κυβέρνηση, έρμαιο στα χέρια των νεωτεριστικών και ανεδαφικών αντιλήψεων του «εκσυγχρονιστή» και «φωταδιστή» πρωθυπουργού, τα βρήκε «μπαστούνια» στη δημόσια διαβούλευση για το σχέδιο νόμου για την απονομή ιθαγένειας στους μετανάστες. Οι σφοδρές αντιδράσεις των πολιτών, οδήγησαν σε αντανακλαστική απάντηση του «προοδευτικού» Τύπου που έκανε λόγο για «ακροδεξιές αντιδράσεις». Ο όρος «ακροδεξιές» αντικαταστάθηκε όμως αμέσως με τον όρο «φοβικές», όταν κάποιοι αντιλήφθηκαν ότι δεν μπορούν να προσβάλλουν τόσο βάναυσα χιλιάδες πολίτες που διατηρούν ενστάσεις για τη νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης.

"Φασιστική" η Διαβούλευση για το Μεταναστευτικό,σύμφωνα ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛ-ΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ!

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010 - 03:50 Κανένα σχόλιο

Διαβάστε το παρακάτω εμετικό κείμενο που υπογράφει μία κάποια Άννα Δαμιανίδη,στη γιωργο-φυλλάδα "Τα Νέα":

"Τι μας βάζεις και κάνουμε κύριε Πρωθυπουργέ χρονιάρες μέρες, λες κι άλλη δουλειά δεν έχουμε... Μας περιμένουν στην πόρτα με δώρα και κάλαντα, με παλτά φορεμένα να φύγουμε, κι εμείς πρέπει να είμαστε χωμένοι στο Διαδίκτυο, να εξαντλούμε τις αντοχές μας για να απαντάμε στα σχόλια των σούπερ εθνικοφρόνων, φυλετιστών και άλλων φανατικών στο νομοσχέδιο για την ιθαγένεια των παιδιών των μεταναστών, μη τυχόν και δεν καταλάβει η κυβέρνηση ότι όλος ο κόσμος στην Ελλάδα δεν είναι σαν αυτούς. Μα σαν αυτούς δεν είναι άλλοι, δεν έχουμε όλοι τη μανία να καθόμαστε ώρες ολόκληρες να γράφουμε τέτοια, ούτε την επιμονή. Κι αν την είχαμε, αυτό μετράει; Να μπει μετρητής φρονημάτων στο Διαδίκτυο κι όταν οι προοδευτικοί περάσουν μπροστά, τότε να εφαρμοστούν τα νομοσχέδια; Είχαμε τον άλλον με τα γκάλοπ, τώρα θα έχουμε διαδικτυακή σφυγμομέτρηση; Οι κυβερνήσεις δεν μπορεί να ρωτάνε τον λαό για τα πάντα, σε μερικά πράγματα πρέπει να τραβάνε μπροστά, να τον εκπαιδεύουν. Υπάρχουν τα ανθρώπινα δικαιώματα, η χάρτα του ΟΗΕ, οι ευρωπαϊκές δεσμεύσεις.

Ας το κάνουμε πράξη σιγά-σιγά ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ.

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010 - 12:44 Κανένα σχόλιο

Όποιος πραγματικά αγαπάει την Πατρίδα μας:

-δεν τούς δίδει δεκάρα στα φανάρια,
-δεν αγοράζει ΠΟΤΕ, ΤΙΠΟΤΑ, από αυτούς,
-δεν τούς ενοικιάζει σπίτια,
-δεν τούς περιθάλπει κατ΄ ουδένα τρόπο και
-δεν τους προσλαμβάνει για δουλειές του σπιτιού του, για τον κήπο, υδραυλικά κ.λ.π εάν δεν ερευνήσουμε να βρούμε Έλληνα πρώτα.
-δεν τους προσλαμβάνουμε στις επιχειρήσεις μας εάν δεν ερευνήσουμε και πάλι για Ελληνόπουλα πρώτα.
-δεν ψωνίζουμε από επιχειρήσεις που απασχολούν αλλοδαπούς εργαζόμενους.
Αλλιώς να μην παραπονούμεθα ότι τα παιδιά μας η συγγενείς μας είναι άνεργοι.
ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΦΑΕΙ ΨΩΜΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ
Ας τούς πάρουν "εκείνοι" στα σπίτια τους να τούς ταΐζουν και να τούς πληρώνουν και προπαντός να ΜΗΝ τούς φορτώνουν σε εμάς.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!

Ο ΚΑΝΕΝΑΣ

Δελτίο των 11

Κάτω τα χέρια σας από την ιθαγένεια...!

- 12:39 Κανένα σχόλιο

Του Δημήτρη Ζαφειρόπουλου
Λίγοι πρόσεξαν ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, δεν χορηγεί απλά υπηκοότητες στους μετανάστες που εισήλθαν παράνομα στη χώρα μας. «Απονέμει» ιθαγένειες.

Δηλαδή, δεν τους χαρίζει μόνο την παραμονή, την ισοπολιτεία και την εκμετάλλευση των όποιων υποδομών του κράτους (υγεία, εκπαίδευση, μεταφορές, μεταξύ πολλών άλλων), που οι πρόγονοί μας δημιούργησαν με πολύ κόπο. Τους «χαρίζει» επίσης την σχέση μας με τη Γη μας και την ιστορία μας, διακόπτοντας τη συνέχεια, τη φυλετική συνέχεια, που νοηματοδοτεί τον όρο «Έλληνας».

Ο όρος ιθαγενής, έχει συγκεκριμένη έννοια. Σημαίνει ο αυτόχθων, σε αντίθεση με τον επήλυδα, «τον ερχόμενο εις τίνα τόπον» (όπως γράφει τουλάχιστον το λεξικό του Ι. Σταματάκου). Δηλαδή, τον μετανάστη. Μπήκαμε όμως στην εποχή του μηδενισμού, όπου ακόμα και οι λέξεις χάνουν την αξία τους και γίνονται χρηστικά εργαλεία.
Και αυτό γιατί η πρόθεση και πράξη του ΠΑΣΟΚ στη συγκεκριμένη περίπτωση και της Νέας Τάξης γενικότερα, είναι να χάσουν τα νοήματά τους όροι που «δεσμεύουν» ανθρώπους, λαούς και έθνη σε πλαίσια γενικότερα αποδεκτών αρχών. Όροι μεστοί εννοιών, που λειτουργούν ως φυσικά φράγματα σε υπερεθνικές μεθοδεύσεις και «μηχανικές».
Οι μεθοδεύσεις της κυβέρνησης, αναδεικνύουν και την πρόθεσή της: εθνοκτονία. Θέλουν να «καταργήσουν» την εθνική σημειολογία: το μύθο και την ιστορία (βλέπε Δραγώνα και Ρεπούση), τις αρχές και τις αξίες μας, τους συνεκτικούς δεσμούς των Ελλήνων. Αδυνατούν να καταλάβουν οι κάθε απόχρωσης διεθνιστές, καθ' ότι απλοί μισθοφόροι υπερεθνικών καπιταλιστικών συμφερόντων, ότι ιθαγένεια σημαίνει φυλή, σημαίνει ένα σύνολο πολύ συγκεκριμένων γενετικών, πολιτισμικών, ιστορικών και θρησκευτικών χαρακτηριστικών, σημαίνει συναίνεση σε μια διαδρομή και μια πορεία, σημαίνει ιστορία, σημαίνει συναίσθηση καθήκοντος, προσφοράς και θυσίας, σημαίνει περηφάνια. Η τελευταία είναι πολύ σημαντική και ζωογόνος, καθώς δίνει φτερά στον άνθρωπο, καθιστώντας τον φορέα του παρελθόντος και του δίνει ελπίδα για το μέλλον.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ !!! ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ !!!

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010 - 20:37 Κανένα σχόλιο

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ !!! ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ !!!
Αυτό το σύνθημα πηγάζει από την βράση των σωθικών των Ελλήνων. Οι κύριοι και οι κυρίες που διαχειρίζονται τις τύχες του έθνους, απ' ότι φαίνεται δεν διαθέτουν σταλιά Ελληνικού αίματος στις φλέβες τους. Ίσως να ρέει κατράμι γι' αυτό εβρισκόμενοι γαντζωμένοι στην εξουσία εκτελούν πράξεις εσχάτης προδοσίας έναντι του έθνους που φαινομενικά υπηρετούν, εξυπηρετώντας βαθύτερους σκοπούς τους. Βέβαια προτάσσουν πάμπολλες ανέξοδες προφάσεις στην προσπάθεια συγκάλυψης των εγκλημάτων που κατά συρροή διαπράττουν. Το ερώτημα είναι μέχρι πότε μεγάλη μερίδα του Ελληνικού λαού θα βρίσκεται δεμένη στο άρμα των ευκαιριακών επιδιώξεων ξένων κέντρων που με τους εδώ υψηλά ιστάμενους αντιπροσώπους τους εκτελούνται.
ΞΥΠΝΑΤΕ ΩΡΕ

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΑΛΜΟΣ

Μέχρι και οι αλβανοί απαξίωσαν τη "γιορτή της πρωτοχρονιάς" του ανύπαρκτου δημάρχου και δεν πήγαν φέτος στην πλατεία Συντάγματος!

- 14:21 Κανένα σχόλιο

ΤΙΓΚΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ Η ΠΛΑΤΕΙΑ!

Ο ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑΙΕΣ....

Το έντονο αλβανικό στοιχείο της Αθήνας δεν πήγε φέτος στο Σύνταγμα. Οι Αλβανοί έγιναν τα τελευταία χρόνια νοικοκυραίοι, μυάλωσαν. Έκοψαν την βασιλόπιτα σπίτι τους. Απαξίωσαν την γιορτή του λαθρομετανάστη στην αλλαγή του χρόνου στην ιστορική πλατεία που κατακλύστηκε από κάθε καρυδιάς καρύδι που νόμισε ότι εδώ, στη γη της φτώχειας, είναι η γη της επαγγελίας.

Είναι αναμφίβολα η μεγαλύτερη ξεφτύλα γιορτή της νεώτερης ιστορίας του τόπου. Την πρωτοχρονιά τα τελευταία χρόνια στην Πλατεία Συντάγματος, συντελείται η μοναδική σε όλο τον κόσμο «γιορτή» για τον ερχομό του νέου έτους στην οποία δε συμμετέχουν οι ημεδαποί πολίτες τις χώρας! Αίσχος και ντροπή για όλους αυτούς τους άθλιους πολιτικάντηδες που μετέτρεψαν την χώρα μας σε τριτοκοσμική χαβούζα και σκουπιδοτενεκέ! Να την χαίρονται τη γιορτή τους. Πολιτικοί και πολιτικάντηδες που έκαναν την Ελλάδα προτεκτοράτο της ζητιανιάς, της κλεψιάς και των ληστών.

Στους λίγους Έλληνες που πήγαν να αλλάξουν το νέο έτος στο Σύνταγμα θα το ξανασκεφτούν για του χρόνου γιατί τα πορτοφόλια των περισσοτέρων έκαναν φτερά "όλως περιέργως" και δεν τους τα εξαφάνισε κάποιος «μένταλιστ» αλλά οι τριτοκοσμικοί εισβολείς λαθραίοι...

ΥΓΡΟ ΠΥΡ

Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ: Κήρυγμα της "Καθημερινής" ΥΠΕΡ μπούρκας και ΕΝΑΝΤΙΟΝ Εκκλησίας!

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2010 - 23:10 Κανένα σχόλιο

Απάντηση του hellas-orthodoxy.blogspot.com σε πρωτοχρονιάτικο άρθρο του κ. Τσίμα με τίτλο Η Αϊσέ, η μπούργκα και η Εκκλησία στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.


Ας απαντήσουμε λοιπόν λογικά και ψύχραιμα-ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ-σ'αυτό το τραγικό κείμενο.Ξεκινάμε με μία ερώτηση:

-κ.Τζίμα,ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΜΠΟΥΡΚΑ;

-Μάλλον όχι.Αν ναι όμως,να φανταστούμε ότι...ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΘΕΑΜΑ;ΗΤΑΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ;ΑΡΙΣΤΕΡΟ;ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ;ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ;ΤΙ,ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ;

-Κατηγορείτε ΕΛΕΕΙΝΑ την Εκκλησία,επειδή λέει "δεν της έδωσε φαί γιατί φόραγε μπούρκα":καταρχήν,αν θέλουμε το πιστεύουμε αυτό:ΕΠΕΙΤΑ,ΑΦΟΥ ΕΙΣΘΕ ΤΟΣΟ ΠΟΝΟΨΥΧΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΤΑΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ;ΟΛΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ;

-Βγάζετε το κόμπλεξ σας ξανά εναντίον της Εκκλησίας,επειδή τάχα έστειλε βοήθεια "μόνο σε Σέρβους και Βορειοηπειρώτες":ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ,ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΟΣΟΙ ΤΟΝΟΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΡΟΥΧΙΣΜΟΥ ΣΤΑΛΘΗΚΑΝ ΣΕ ΙΡΑΚ,ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ,ΚΑΤΑ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ;

Απ'όσο γνωρίζουμε,εκεί δεν βρίσκονται χριστιανοί.Γιατί λοιπόν η "ρατσιστική" Εκκλησία έστειλε βοήθεια;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΝ,ΑΠΟΓΟΝΕ ΤΟΥ ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ;